fredag den 20. juli 2012

Så er der frit slag.....

.....ja det vil sige, at jeg har kastet mig over mit sjal/tørklæde (Frit slag fra Geilsk) igen.


Det har holdt en længere pause :O)
Se lige.... Der er blevet strikket i SOLSKIN på terrassen. 


Men inden alt for lang tid, skal jeg også have hæklet flere blomster til mit hæklede tørklæde fra sidste indlæg. Yngste og hans fætter grinede højlydt, da jeg ville tage det på til fødselsdag den anden dag. De syntes, at det lignede en hawaii-krans :O( Efter lidt tænke-tid har de måske lidt ret (Det fik de dog ikke at vide :O) Jeg tror det vil hjælpe, hvis det blev lidt længere :O)
Så hvis du vil kaste dig dig ud i et lignende projekt, vil et godt råd nok være at der skal hækles mindst 9-12 flere blomster end det jeg gjorde.


God fredag.

6 kommentarer:

 1. Det lyder da ellers fint med en hawaii-krans...., men måske er det bedre at lave det lidt større:)

  Solskin på terrassen, - det er der i glimt, men man skal godt nok være hurtig. Mon ikke det bliver bedre i morgen? Egentlig er jeg ligeglad, for det er også dejligt at sidde inde og strikke.

  SvarSlet
 2. Jeg synes nu tanken om en hæklet Hawaii-krans er ganske underholdende!!!

  Dejligt at kunne sidde ude og strikke i solen! Frit Slag er et dejligt sjal som man godt kan bruge i forskellige udgaver :-) Jeg har den sorte Geilske Tweed liggende til mit nr. 2. Er dog ikke gået igang endnu!!!

  SvarSlet
 3. Hawai er da et af de steder jeg gerne vil hen, og hvis det tørklæde kan opfylde mit ønske, skal to knægte ikke bestemme ( Jeg hæklede det nok også lige lidt længere, du ved jante lov og sådan)

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Ja, ikke noget galt med en Hawaii krans - det er jo livsbekræftende :)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)