torsdag den 18. marts 2010

Nyt forårs/sommer tørklæde

Så er starten skudt igang på et blomster tørklæde. Jeg har fundet 5 forskellige blå/grønne og lilla farver. Så må tiden vise, om det kun bliver en blomster ranke eller et helt tørklæde. Har da nået lidt.



Jeg har hæklet nogle blomster i orange, pink, grøn og rød. De er endt som magneter på køleskabet. En magnet på bagsiden og så pyntet med en knap foran. (Selvfølgelig limet på med limpistol. Jeg er jo dekoratør :O)). Vupti en ny magnet.

Varmer lige lidt op til at skulle på messe i weekenden. Jeg starter op i morgen sammen med bossen, og på søndag tager jeg igen afsted med hende her. Vi glæder os. Plejer at komme hjem med et hav af idéer, så forventningerne er store. Så der er dømt krea-weekend.

7 kommentarer:

  1. Hej Randi.
    Hold da op du får blomster for hånden. Det blir spændende at se hvor langt de rækker :o) Uh, blir da lidt misundelig på krea-weekenden du har i udsigte :o)
    Rigtig god weekend herfra.
    Kh Anette.

    SvarSlet
  2. Jeg må simpelthen lære at hækle! Er vild med de der tørklæder!

    SvarSlet
  3. Hej Randi
    Arh... kender blomsten - har hæklet et sjal fra politikkens hæklebog og elsker blomsterne - men jeg lavede den i kid mohair og blomsterne er meget skrøbelige - hvilket garn er dine i?
    Lyder som en herlig weekend du går i møde.
    God weekend
    Jette

    SvarSlet
  4. Blomsten er hæklet i alm. bomuld. Jeg kender også den i politikken, og ja det ser meget spindelvævstyndt ud, men flot er det.

    God weekend alle tre.

    SvarSlet
  5. Smukke sommerfarver, glæder mig til at se hvad det ender ud med.

    SvarSlet
  6. Ville sådan ønske der var en DIY på de her blomster, for de er super søde og kunne godt tænke mig at hækle en hel masse.

    Hilsen

    Marlene

    SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)