søndag den 14. februar 2010

Hjælp søges i blogland..............!

Min datter søger hjælp af alle jer krea-kvinder her i blogland. Hun skal snart ud og invisterer i en overlocker, men har ingen idé om hviken maskine hun skal vælge.

Send hende gerne en kommentar, hvis du kan hjælpe.

Det bedste svar vil hun belønne med en ugle.


KLIK PÅ BILLEDET
På forhånd tak alle sammen.

2 kommentarer:

  1. jeg vil råde hende til at starte med en brugt, helst købt i en symaskine forretning, for så er hun sikker på der er service med, og garenti for a den ikke er en gang brugt ####, jeg er selv rigtig glad for min selvom den har været brugt, og den virker som den skal og er ligeså fin som en ny, og når man først ikke kan undvære den, så kan man jo købe en helt ny.
    håber hun finder en overlocker :)

    VH Sara

    SvarSlet
  2. Jeg har købt en hos symaskine.dk; Bernina 700D og er rigtig glad for den! Nogen anbefalede mig modellen større, fordi den skulle være lettere at tråde, men jeg synes altså ikke, det har været et problem at tråde 700D. Jeg er tværtimod meget begejstret! Og begejstringen blev ikke mindre af, at symaskine.dk var smadder søde, da jeg ringede for at forhøre mig - og de var i dén grad til at handle med! Og er der noget, jeg elsker, så er det en god handel, at spare penge og få lidt ekstra oveni! ;-) De har i øvrigt også brugte maskiner. Men jeg vil klart sige, at det er værd at ringe til dem inden bestilling. :-)

    SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)