tirsdag den 9. februar 2010

Skråbånd og veste

I går prøvede jeg linket Jytte (isberg) havde lagt ud på skråbånd. Det var super nemt. Og det virkede. I løbet af ingen tid fik jeg fremstillet 3 x ca. 6 mtr. skråbånd.


Klik her for at komme til linket på you tube.

I dag har jeg så syet 3 stk. veste til Camilla, trods hoste, forkølelse og feber. Jeg kan ikke ligge med næsen under dynen hele dagen, så jeg satte mig stille og roligt foran symaskinen (uden de store bevægelser for hovedet dunkede). Øv da også.
Men jeg har da fået et hæderligt resultat ud af det. Skråbåndene blev brugt til kanterne. Og så var de billige. Lutter rester til under 70 kr for alle 3. (Jeg håber, at damen bliver tilfreds).

Mine "navneskilte" kan man købe her. Der er rigtig mange muligheder. Man kan endda selv designe sit mærke.

12 kommentarer:

 1. Jeg har været inde og lure den you tube og det er simpelthen genialt! Det vil jeg prøve næste gang :-) Smukke veste og rigtig god bedring. Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Fine fine veste. Jeg skal da også lige ind og kigge you tube. Tak for tippet.

  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. De er vildt lækre de veste :)

  SvarSlet
 4. Tak skal i have alle tre.
  God aften.

  Kh: Randi

  SvarSlet
 5. Hej ven.
  Stakkels dig, rigtig god bedring.
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 6. Hej Randi!
  Jeg havde helt glemt det igen pga. det her blogtræf. Jeg tænkte jo også at det måske var dig, men da jeg så var ovre ved dig ved opslagstavlen, kunne jeg ikke kende dig, og det var først senere jeg blev overbevist om at det var dig, mens du snakkede med kollegerne, og så var du pludselig væk....øv... men vi ses nok igen.
  Rigtig god bedring!
  Kh Inger Lise

  SvarSlet
 7. Ej hvor er de blevet fine mor :) Dem glæder jeg mig meget til at få! Det hjælper lidt på min tandpine tror jeg. Uhh hvor gør det ondt :(

  SvarSlet
 8. Sikke nogle flotte veste og for næsten ingen penge !!! God bedring med dig :o)

  SvarSlet
 9. Rigtig flotte veste. Jeg har lige fået min skråbåndsfolder i går, så nu skal jeg da helt sikekrt prøve dette. God bedring - Dorthe :-)

  SvarSlet
 10. Tusind tak skal i have alle sammen.

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)