tirsdag den 18. februar 2014

Så lykkes det.... :O)

Tusind tak for al jeres søde hjælp. Det fik mig på sporet af nogle blebukser, der kun skal ændres lidt, for at ligne dem jeg var faldet helt pladask for.


De ses på billedet, og kan findes her, hvis du også kunne tænke dig at strikke dem også. Jeg synes ligheden er stor. Der skal bare strikkes to knaphuller istedet for den velcro lignende lukning. Denne opskrift er desværre på engelsk, så jeg må prøve og kæmpe mig igennem den. MEN den er GRATIS :O)

♥♥♥♥♥

Til sidst har jeg lovet at fortælle om, at ældste har ændret så meget på hendes blog, så den desværre er blevet slettet helt, inden hun nåede at fortælle om det. MEN men men.....


Hvis du stadig gerne vil følge hende, kan du finde hende HER. Hendes nye blog hedder "Photography by Møller" og handler stadig om alle hendes interesser, som blandt andet er hækling, malerier, tegning og ikke mindst fotografering. Tag et kig forbi og besøg hende. Måske er hun ikke kommet helt på plads, men det er ved at tage form :O)

Hun har lavet en lille giveaway i forbindelse med det nye design og den nye adresse :O)

God tirsdag aften.

7 kommentarer:

 1. Jubiii, for at du fandt den opskrift og så gratis, men øv for engelsk, men jeg vil bestemt også prøve, om jeg kan kæmpe mig igennem det engelske. Vi må på med vanten og får vi problemer, så er der måske endnu engang hjælp at hente i blogland, ha´ en god dag

  SvarSlet
 2. Tager da lige en "kigger" på hendes blog

  SvarSlet
 3. Sig til hvis du har brug for hjælp til det engelske :-)

  SvarSlet
 4. Åhhh søde Kirsten :O) Jeg tror vist nok at lidt hjælp kunne bruges. Dejligt med en livlinie :O)

  SvarSlet
 5. Jeg kan heller ikke forstå hvorfor man bruger velcro, knapper er da klart det bedste :)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)