søndag den 23. februar 2014

Lille strikket vest/tunika

En meget hurtig strikket lille sag. Den er fra bogen "Babystrik 0-18 mdr" af Susie Haumann. Den er strikket i noget baby tweed garn, som jeg havde købt på Bornholm for et par år siden til et tørklæde. Det blev aldrig helt godt og langt fra færdigt, så det er blevet pillet op, og så blev der jo så til denne lille sag ud af det ene ngl. :O)

Vesten/tunikaen var næsten færdig, inden jeg onsdag blev væltet omkuld med 180 km/h af influenza. En hissig én af slagsen som er svær at vriste af sig igen.
Selv her på 5. dagen koldsveder jeg ved det mindste :O( og hoster som en vild. ØV bøv. Nå men jeg havde da overskud til at få strikket de sidste 5-6 cm omgange i går aftes, så den kunne blive færdig :O).

Den er jeg helt klar til at strikke igen, hvis den falder i så god jord. I opskriften kan den kan også strikkes med langt ærme :O) 

God søndag.

14 kommentarer:

 1. Ihhhhi hvor er den bare skøn. Kan jeg godt forstå kommer på pindene igen. Måske jeg kan nasse opskriften :-) har jo et par små pus der også gerne vil havehjemmestrik.
  Er da helt sikker på at den falder i god jord hos både prinsessen og mor.
  God bedring, håber du snart er på højkant.

  SvarSlet
 2. Kan du så se at komme på benene igen kære Randi, veste der skal strikke :)
  God bedring <3

  SvarSlet
 3. God bedring, veste er der altid brug for

  SvarSlet
 4. Den er blevet sååå fiiin :-) tá at blive rask mor :-)!! Hehe..

  SvarSlet
 5. Lækker lille vest.
  God bedring.

  SvarSlet
 6. Hvor er den sød. Og farven kan jeg rigtig godt lide.
  Kh Christina

  SvarSlet
 7. En rigtig flot vest. Farven er for mig ny til babytøj, men rigtig fin. Knapperne er en fin detalje, da jeg har set flere modeller, men uden knapper

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)