fredag den 7. februar 2014

Endelig en sydag.... :O)

Det holdt hårdt med det syning. En af planerne i ferien var at få syet lidt, men kender I det.....? Lysten var bare slet ikke til det. Men i dag skulle det være :O)

Det første der blev syet var denne lille kjole til prinsessen. Hendes mor havde ønsket sig sådan én :O) Så er det godt at der lige lå en lille rest af noget tyndt cowboystof.


Jeg havde ikke noget skråbånd der rigtig passede, så jeg måtte lige lave noget af en anden lille rest. Og så blev der endda noget til overs til en anden dag.


Uglefirkanten (som jeg har brugt til lommer) har jeg fundet hos Repeat Crafter Me. Sarah som har bloggen, laver nogle fantastiske ting. Jeg synes bare, det kan være en anelse svært med en amerikansk opskrift. Så er det godt at Tulle momsemor har oversat en del af hendes ting :O) Også denne uglefirkant
Det blev også til lidt tøj til prinsessens mormor (mig...hi hi) I dag var det dog kun lidt basis ting. Et par cowboybukser og to t-shirts (begge grå men den nederste med sølv i :O))

Jeg er også igang med nogle små hvedekerne puder til småskavanker. Den er blandt andet fantastisk til, når lillepigen har ondet i maven. De nye puder bliver også en "ugle", men de er slet ikke færdige endnu, så de kommer på bloggen senere, og til salg på i min lille blogbix

God fredag aften.
6 kommentarer:

 1. Skøn spencer og det med at sy, det skal man lige have lyst til for så får man noget fra hænderne.

  God weekend

  SvarSlet
 2. Godt at du kom i gang med at sy igen for det er da bare rigtig skønne ting du får lavet! Den kjole er bare så fin!

  SvarSlet
 3. Hold da op du har været flittig. Kjolen er supersød, og lommen er en sej detalje

  SvarSlet
 4. Hold da op, jeg er misundelig på alle de ting du fik lavet og fantastisk dejlig idemed de ugle"lapper" - den må jeg lige huske på :)
  Jeg mangler tit en t-shirt eller en langarmet med lidt vidde, er det let nok at sy? Jeg er lidt bange for kanterne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er let at sy. Hvis du har brug for mere vejledning, så må du meget gerne maile mig :0)

   Slet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)