onsdag den 16. oktober 2013

Så kan der sættes endnu et "tjek" :O)

Stille og roligt nærmer tiden sig for, at den lille prinsesse skal døbes. Nej det vil sige, der er stadig lidt mere end en måned til. Helt nøjagtigt d.23.11. Samme dag skal manden min fører ældste op ad kirkegulvet. Uhhh det bliver helt sikkert en stor dag, men der er mange ting, der skal være på plads inden da. 

Min svigermor fik syet en dåbskjole, da det første barnebarn blev født for 31½ år siden. Den er blevet fundet frem og er blevet vasket.

Dåbskjole og foer

Alle navnene på børnene, der er blevet døbt i den, er blevet broderet på den.. Jeg har været igang med, at skrive Sofia på også. Ikke at det er min stærke side, men min svigermor er her jo ikke mere, så der var ingen vej uden om. Jeg har også lavet en ny sløjfe/bånd til den. Det cerisefarvede ældste havde på, er forlist et eller andet sted. Så nu er der kommet en fin rosafarvet på i stedet for :O)Det er en del år siden kjolen sidst har været i brug. D. 9.9.90 hvor min den yngste blev døbt. Men så længe går der jo nok ikke igen :O)

God onsdag.10 kommentarer:

 1. Vi havde også en fælles dåbskjole,så pas godt på jeres. Min plan er en strikket med underskørt som så skal broderes

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro den nok skal blive passet på. Vi havde også en engang i min familie. Den var fra da min morbror blev døbt i starten af 1920'erne. Min søster og jeg er også blevet døbt i den, men efter min mormor (hvor kjolen hørte til) døde, blev kjolen væk. Sådan noget er bare mere end ærgerligt. Så du kan tro, at denne her skal passe på.

   Slet
 2. Vores Linus skal også døbes i mandens familie dåbskjole, vi har desværre ingen, men synes det er så fint med hans... den er blevet brugt en del gange i de sidste år. Milas blev også døbt i den, selv om han var lige ved at være for stor :)
  Vores dåb bliver den 24/11... håber i får en fantastisk dag dagen før, og et dejligt bryllup :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Hej
  Vi har også en gammel sag i vores familie, den inderste kjole er fra min mors moster konfirmations kjole fra 1919. Så de små dåbs børn har den kun på i kort tid, da den er meget mør. Alle navne og datoer er også broderet på ligesom jeres !

  SvarSlet
 4. Vi har også en familie dåbskjole på min fars side, hvor alle børne- og oldebørn er døbt i. Det er sådan en dejlig tradition, og min piger har sagt, at når de engang får børn, skal de også døbes i den...

  Tillykke med både bryllup og dåb... dejlig dag, at kunne se frem til...

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin tradition med den dåbskjole - og en fin kjole :o)

  SvarSlet
 6. hold da op der sker meget i den lille familie :)
  Vi har også brugt dåbskjole fra mandens famile (hans mors brudekjole der er syet om ) ..dog er der ikke broderet navne i :)
  ønsker jer en dejlg dag
  knus

  SvarSlet
 7. Kære Randi
  Længe siden, jeg har været forbi.
  Tillykke med familieforøgelsen... Det bliver en dejlig dag med bryllup og dåb..
  CyberKnus / RikkeBo

  SvarSlet
 8. Hvor er det dejligt med en "genbrugskjole". Og sikke da en dag I har udsigt til med både bryllup og dåb.
  Mine børn er døbt i familie-dåbskjole fra deres fars side. Den er fra 20´erne, og er vist for mør til at klare næste generation, når den kommer til. Det er ærgerligt, men de holder jo ikke evigt.

  SvarSlet
 9. Sikken en fin kjole og historie, glæder mig til at høre om den store dag :)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)