onsdag den 5. december 2012

Så blev det december....

...og nu i den første uge har jeg ferie :O)

Ferien startede med en tur til "Den gamle by" i Århus i mandags.
Det var hammer koldt men hyggeligt.Butikkerne og de "levende" huse blev flittigt besøgt, så vi kunne få varmen. Bageren blev også besøgt, så vi kunne få fyldt vores maver. Ældste mistede dog sin store fine vaniljekrans til en sulten måge, der snuppede den ud af hendes fingre. he he.


Så lovede jeg at vise, hvordan mine stjerner ser ud i mine vinduer. Her ses dem i køkkenvinduet. Billedet er blevet noget rødt, men vores røde julevoksdag lyser helt vild meget op i hele køkkenet :O)

I går fik jeg lagt dej op til brunkager og klejner, så i eftermiddag står den på bagning og kogning af disse. Uhmmmm. Mon ikke der dukker lidt stemningsbilleder op af de julesager, der ser dagens lys både i dag og i de næste dage :O)

God onsdag til alle.


7 kommentarer:

 1. hej randi
  ønsker dig fortsat go' ferie
  uhm ...kunne godt lige spise en kæmpe klejne :)
  knus♥

  SvarSlet
 2. Lækkert med en ferie på denne tid, så der kan bages og besøges skønne julebyer. Vi skal derop på fredag 8 dage, jeg glæder mig også.
  Synd at mågen stjal den vanillie krans...tsk tsk.
  har du prøvet at købe deres madpakker til 40 kr ? Vi har talt om at gøre det på fredag så ville bare vide om det var 4 flade med leverpostej !

  De er bare fine dine små stjerner.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vi prøvede ikke deres madpakker. Viste faktisk ikke, at man kunne købe det. I må have rigtig god tur, når I kommer dertil.

   Kh Randi

   Slet
 3. Kære Randi
  Aarhus er bare så hyggelig, fortsat god ferie..:o)
  De er blevet så fine dine stjerner, må altså få købt det papir og komme igang.
  God Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 4. Den gamle by er altid et julebesøg værd :)
  Der ser så hyggeligt ud i dit køkkenvindue... jeg har modtaget mit papir til stjerner og håber jeg kan fordybe mig lidt her i weekenden..

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)