onsdag den 25. juli 2012

Så er det rigtig sommer :O)

Her er det ikke så meget varmen, jeg tænker på.
Nu her i aften sad vi på terrassen, kunne vi pludselig hører en "ildspruttende" lyd. Lyden havde jeg hørt før men aldrig så højt.
Lige over vores hoveder kom en stor luftballon. Hver sommer kommer der tit en sværm flyvende forbi, men aldrig så langt nede som denne. Og så stod der Ålborg universitetet på den. Ikke for det, MEN vi er jo på midtfyn :O)Tilde (hunden min) var helt sikker på, at den landende oppe på vores flade tag, så hun røg ned i haven, for bedre at kunne se. Det kunne hun ikke forstå, for væk var den :O)


Den fløj faktisk også pænt stærkt. Jeg havde heldigvis mobilen liggende ved siden af mig, for jeg nåede kun lige at tage den, og så skyde de 4 billeder, så var den væk.


Dem der kender mig ved, at jeg ikke er vild med de vilde højder og har faktisk heller aldrig været ude at flyve, men alligevel har jeg i al den tid, jeg kan huske, drømt om at få en flyvetur i sådan én. Man har jo lov at drømme :O)


God aften.

4 kommentarer:

 1. Det er dømme der gør livet værd at leve ;0)

  SvarSlet
 2. Kan godt følge dig - det er lidt af en romantisk drøm ,ikke?
  Bare det at svæve hen over marker og enge.. lider selv af højdeskræk så jeg kommer heller aldrig derop :)

  SvarSlet
 3. Ja der er noget specielt med luftballonerne. Da min søn blev konfirmeret gav vi ham og hans to storebrødre en tur. Vi andre fulgte med i bil forneden og det var en fantastisk oplevelse som vi aldrig glemmer :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke været ude og flyve siden jeg var 2 år (og det husker jeg intet af!!!) - tror bestemt jeg skal på ferie med fly en dag; indtil videre har jeg bare ikke haft muligheden for at komme afsted.

  Luftballoner er fascinerende; det må være en helt særlig oplevelse at skue ud over "verden" fra sådan en kurv :-)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)