lørdag den 14. januar 2012

Et lille pip herfra.......

Jeg er her skam endnu, men hverdagen har været fyldt med millioner (sådan føles det ihvertfald) af ting, hvor der ikke har været plads til ret meget kreativt.

Juledag faldt vores knagerække ned i gangen, og den kunne ikke sættes op igen. Væggen er en gammel skør væg, så den eneste løsning ville være et skab. Det er blevet købt, men når nu vi var igang, kunne vi lige så godt skilles os af med vores ældgamle købmandsdisk. Den var også meget defekt. Så nu står de 2 nyerhvervelser fint ude i gangen. Men vejen dertil var ikke uden småsten.....
Det skab jeg ville have i første omgang (Birkeland fra IKEA) var først hjemme engang i marts :O( Det kan man jo ikke vente på, når ens overtøj ligger og flyder i hele hytten, så jeg fandt et andet skab på nettet + en tilsvarende kommode.

MEN hvorfor kommer sådanne noget altid som et legosamlesæt skilt ad i atomer.....? Heldigvis tog yngste et ordenlig tag på trods af, at han læser til eksamen. Dejligt for nu er gangen fin igen, og jakkerne hænger på deres bøjler igen.Dagen idag har også budt på omvæltninger. Ældste er flyttet hjemme fra igen. Ned til hendes kærste på sydfyn. Dejligt for hende, men lidt tomt for os andre... Men de har fået indrettet sig rigtig hyggeligt, så det skal nok blive godt. Så har vi jo også en god grund til at drage syd på en gang imellem:O)

Nu sidst på dagen efter jeg kom fra arbejde var der den mest fantastiske solnedgang. Den blev jeg simpelhen nød til at forevige, så her kommer der et  par billeder.


10 - 15 minutter senere.


Rigtig god lørdagsaften.7 kommentarer:

 1. ja smuk aftensbilleder, vi havde også den gule/orange himmel her i vestjylland FLOT!

  Ja der skal en kemiker til at samle alle de atomer du snakker om ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare godt ud med de nye møbler i gangen.
  God weekend.
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 3. Sikke en flot gang du har, nogle skønne møbler !

  Tak for de fine billeder, naturen er super flot!

  SvarSlet
 4. Fantastisk flotte bilder.
  Ha en fin lørdagskveld. Klem ToneB

  SvarSlet
 5. Sikke en fin gang du har fået.
  Det er lidt hårdt, når børnene drager ud i verden, men man vænner sig jo.....

  Smukt billede af solnedgang. Vejret er bare så pænt i disse dage. Vi skal vist huske at nyde, for der er ændringer på vej.

  SvarSlet
 6. Ja en enkelt ting tager altid mere med sig, åh hvor man kender det.
  Men fint det er det sørme blevet.

  Skønne billeder af solnedgang, sikke farver!!!!

  Kram Marlene

  SvarSlet
 7. Flotte himmel-bilder:) Så fin gangen din ble:)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)