torsdag den 20. januar 2011

Nyt fjernsynsprojekt og awardI tirsdags var jeg til strikkeaften. Vi er både gamle og nuværende kollegaer. Det er bare så hyggeligt. Jeg skulle have min gode gamle kollega Helle med. Hun har en lille garnforretning, og jeg måtte jo lige kigge inden vi kørte videre. Jeg kom ud med 2 ngl garn til strømper og et stort ngl. kavnigarn (grøn/lilla). Det kommer nok på bloggen senere, når jeg ved hvad det skal bruges til. Strømperne er jeg begyndt på. Farverne er flottere i virkeligheden.

Læg lige mærke til min nye voksdag. Den måtte jeg bare eje, så den kom med hjem fra arbejde i tirsdags.Nu til det vigtigste i dette indlæg.
.
Jeg har været så heldig at modtage en award. Jeg har fået den af Marianne, som har bloggen Patchworkblomsten, hun skrev: Randi med bloggen Mit-pusterum fordi hun er dejlig inspirende og "gammel" Faaborg-pige....:)
og af Marlene, som har bloggen Sysler fra hverdagen, hun skrev: Den sidste er Randi med bloggen Mit-pusterum. Hun er simpelthen bare en super kreativ kvinde og har rigtig mange gode idéer.
.
Det er 2 meget kreative bloggere, så jeg føler mig meget beæret og ydmyg over de fine ord. Hvor er jeg heldig. Tusind tusind tak begge 2.
.
Med modtagelsen af awarden skal følge 3 ting man holder af.
3 hemmeligheder, som så ikke er så hemmelige mere.
.
Her følger de tre ting:

 • Holder meget af stof hvilket er farligt, når jeg er dekoratør i stof og stil. Så min reol til stof er overhovedet ikke stor nok;o)
 • Holder meget af manden jeg er gift med. På trods af at han har fået en psykisk sygdom, skal vi have sølvbryllup til sommer. (Uha det lyder uhyggeligt gammelt, men man er vel ikke ældre end man selv gør sig)
 • Holder meget af en tur i naturen med familie og hund.

Jeg skal sende awarden videre til 3 andre bloggere. Det synes jeg er svært, for der er rigtig mange der fortjener den. Men jeg har valgt.

Den første er Mette med bloggen Mette B. Hun har en dejlig blog med mange kreative idéer, men rummer også når livet enten gør ondt eller godt.

Den næste er Ulla-Bella med bloggen Ulla-Bella. Hun er bare så kreativ og tusind tak for dine jævnlige kommentarer på min blog.

Den sidste er Rikke med bloggen By Rikke. Jeg har næsten lige opdaget hendes blog. Hun er også super kreativ og er bestemt et besøg værd.

Jeg håber, at I vil lege med.

God aften.

7 kommentarer:

 1. Så fint sokkegarn du strikker med nå:) Tusen takk for de fine ordene du skriver om bloggen min:)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for award og de søde ord. Det varmer virkelig. Tag mig ikke ilde op at jeg nok først får skrevet i weekenden, jeg er i et hårdt uddannelsesforløb lige nu, men kommer hjem til familien og et roligere liv i morgen.
  God weekend, når du kommer så langt. Rikke

  SvarSlet
 3. hej Randi

  Jeg synes helt bestemt at du har fortjent denne award :)
  ved ikke om jeg kom før eller efter malene med awarden....men så er vi da min. 2 der synes du har fortjent den :)
  havde også mette b i tankerne - hun har helt bestemt også fortjent én, men man skal jo KUN vælge 3 .....
  lækkert garn du har købt hos Helle... og nu bliver jeg igen nysgerrig ... er hun fra freltofte og dagplejer... ?
  din dug er skøn - men får man ikke ondt i øjnene af all de prikker ....
  kh♥

  SvarSlet
 4. Hej Marianne!

  Tusind tak igen. Jeg er rigtig glad for den. Jeg havde også valgt dig, hvis jeg havde fået den før dig :o)

  Jeg så din først, men den anden kom vidst før. Det er svært, når man kun kan vælge 3. Ja Det er den Helle. Kender du også hende?

  Man får ikke ondt i øjnene af dugen. Prikkerne er ikke så tydlige i virkeligheden.

  Kh Randi♥

  SvarSlet
 5. Hej Rikke!

  Jeg tager dig slet ikke ilde op. Der skal jo også være tid til det.

  Du må også have en god weekend, når du kommer hjem.

  Kh Randi♥

  SvarSlet
 6. Hej
  Synes det er lidt sjovt med TV-strik... den har jeg endnu ikke luret heller ikke TV-hækleri..:-) måske når jeg dertil engang... dog kan jeg lytte imens så jeg sidder også med alle syslerierne foran TV... Skønne sager du laver.
  God aften og velkommen til min blog:-)
  MVH Jette

  SvarSlet
 7. Du har fået en til!! kig på min blog!

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)