lørdag den 30. oktober 2010

Krea-weekend

Denne weekend står i krea-løvens tegn.

Den startede allerede i går med en tur på kreative dage-messen i Fredericia. Chefen og jeg tog afsted. Det var med "arbejds-brillerne" på.
I morgen søndag tager jeg der over igen denne gang sammen med min datter og mor. Så bliver det, mine egne briller jeg tager på. Der er mange ting, jeg gerne vil ser lidt nærmere på.Lidt kom der dog med hjem. 2 rl. 2-sidet gavepapir, 1 mønster (jeg ikke kunne leve uden) og 8 små bundter karteflor (hvis anvendelse blever vidst, når det er blevet lavet).
Jeg skal også ha' købt noget bånd til papiret, jeg købte i går. Lur mig der kommer sikkert også andet med hjem :o)

God lørdag.

5 kommentarer:

 1. jeg skal også til messe i morgen ;o) jeg glæder mig. Det bliver spændende at se hvad du vil lave med det karteflor du har med hjem. Du har helt sikkert ret i at der kommer mere med hjem end man lige havde forestillet sig, man kan jo blive fristet. Vi ses måske, i må have en hyggelig og god tur i morgen.
  Kram

  SvarSlet
 2. Jeg tager også derover i morgen. Morten vil besøge en gammel Kogtved-kammerat på vejen, så de bliver svært at smugle alt for mange poser med hjem :-( , men det skal nok blive spændende alligevel.
  Håber vi ses.
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg besøgte messen i går fredag og det var en stor fornøjelse, at gå rundt og snakke med de forskellige og se alle de mange spændende stoffer, garner og perler, ja der var alt hvad en kreativ sjæl kunne ønske sig.

  SvarSlet
 4. Hej Randi

  var også afsted i går..... på stand .....
  tager også afsted i morgen med en dejlig veninde....... :)
  kh måske vi ses

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)