onsdag den 22. september 2010

Energi-mangel og garnkup

Ja jeg er her endnu.
Der har bare været manglende energi til noget som helst kreativt.

Vi har her den 10.september passeret min fars dødsdag (2år). Selv om jeg nødigt vil indrømme det, tager det nok hårdere på mig end jeg vil være ved.

Jeg havde lovet mig selv ikke, at bruge min blog til det, men måske kan det hjælpe mig lidt. Savnet bliver bare større og større. Jeg mangler ham bl.a til alt det, jeg ikke kan finde ud af. Han var familiens handymand, kok og ................... Og til bare at være min far. Han blev kun 69.

Heldigvis har jeg på min terrasse de fineste hibiscus-"træer", som han selv har drevet frem. De giver så mange blomster og er et kært minde.

Til den mere muntre del af mit indlæg.
Jeg har igen købt garn der er 2. sort. fordi det smitter af. Men 10 nøgler bomuldsgarn for 50,-, det er da billigt. Det kan købes her.
Disse nøgler smitter ikke af på fingrene, som det sorte jeg har gang i gør :o). Jeg er snart færdig med boleoen, jeg strikker af det. Billeder kommer, når den er helt færdig.
Jeg har fundet på at vaske de nye garnnøgler i vaskepose. Det virker fint. Men det yderste lag hopper af i vask, så der er lidt at vinde op bagefter. MEN jeg har tænkt, at de næste jeg vasker kommer i en nylonstrømpe med en knude imellem hvert ngl. Så burde det problem være løst :o).
På billedet er der tre ngl. der er blevet vasket. De ser lyse ud, men de har akurat samme farve som dem der ikke har været en tur i maskinen endnu.

Er det ikke bare nogle flotte farver? Jeg regner med at hækle et nyt tørklæde, grydelapper og julehemligheder osv. af det.
God aften.

6 kommentarer:

 1. hej Randi

  Det gør mig ondt med din far -
  men et dejligt minde at have hans hjemmelavede
  hibiscus i haven :) -
  rigtig god ide med vask af garnet :)
  bliver helt nervøs kan se at nøglerne er fra stof og stil ( håber ikke dem jeg har, smitter af .
  kh og go krea lyst med garnet

  SvarSlet
 2. Hej søde Randi.
  Jeg har da også tænkt på, hvor du var "blevet af".
  Jeg kan "trøste" dig med at det bliver nemmere med årene. Savnet vil altid være der, men det bliver nemmere at leve med. Jeg kan stadig efter 17 år pludselig tænke at noget ville lige være noget for far, eller det skal jeg lige fortælle ham. Stort knus til dig.
  Kanon ide med at vaske garnet i strømper. Morten mener desværre ikke jeg mangler mere garn, men hvad forstand har bønder på agurksalat om jeg så må sige. :-)

  SvarSlet
 3. Tak for hilsnerne begge to.

  Marianne: Ja det er fra stof og stil. Det er kun alle de nye farver (dem på billedet) og meget få af de gamle, der smitter af.
  Kirsten; Ja hvad forstand har Morten på den slags :o). Garn og stof kan man da ikke få for meget af.

  SvarSlet
 4. hej igen

  tak fordi du meldte dig som fast læser på min blog :)
  Sjovt at du er Faaborg-pige - måske vi har fælles bekendte :) er selv årgang 65 :)
  kh

  SvarSlet
 5. Jeg ved lige nøjagtigt hvordan du har det med din fars dødsdag...jeg bruger heller ikke min blog særlig meget til "den slags" mennogen gange hjælper det alligevel at få det ud gennemfingrene og ned på skrift...dejlige farver garn...

  SvarSlet
 6. Hej Randi,
  Det är alltid svårt att mista en nära anhörig och jag förstår att saknaden är svår efter din far. Tänker på dig kära du :o)

  Hoppas att du får en riktigt skön helg och får pyssla med allt det du tycker om.

  Kramar Ulrika
  ps. Tack för din gulliga kommentar om min krans :o)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)