torsdag den 14. maj 2015

Utro.....

Ja jeg har været utro :0( Altså utro over for min blog. Og jeg skammer mig lidt. Men jeg har flirtet med Instagram, og er faktisk blevet betaget af det.. Det er hurtigt at lave et indlæg, får hurtig respons og ikke mindst.... Det er ikke længere væk end min mobil. Hvis du skulle have lyst til at følge mig der, hedder min profil pusterum.

Er jeg den eneste her inde i blogland, der synes at her virker lidt dødt? Der kommer ihvertfald færre og færre kommentarer, og det er jo lige som dem, der driver lysten (ihvertfald for mig) til at blogge. Hvor er folk henne?? Er det fordi de læser med på blogloving, mobil eller tablet imens de er på farten, og derfor ikke lige har tid til at ligge en kommentar. Jeg skal jo ikke gøre mig bedre, men et lille pip engang imellem ville virkelig gøre underværker for at få lysten til at blogge til at blive :0) Jeg elsker jo min blog, så det ville være så ærgerligt at lukke den ned. 

Nå det var nok galde for i dag.
Jeg har faktisk lavet lidt i den måned, hvor jeg været utro :0)

I starten af maj måned tog vi en endagstur til klitmøller. Godt nok en meget lang tur, men yngste manden skulle til Thisted for at samle oplysninger til hans afsluttende opgave (projekt) inden han sidst på sommeren forhåbentlig kan kalde sig Cand merc. Så vi tog med. Det var et fantastisk vejr, og jeg føler virkelig at alle batterierne bliver ladet godt op af en tur til Vesterhavet. Jeg elsker det.

Det var en dejlig tur :O)

Jeg har også leget lidt med zentangle. Det er utroligt afslappende. Jeg føler nærmest at mit hoved bliver tømt. Jeg ser næsten for mig, da Dumbeldore trak minder ned i mindekaret med sin tryllestav i Harry Potter:O) Hi hi.
Det tror jeg godt, at jeg kan blive bidt af :O)


Vi har også fået ny kunst på væggen. Det er lavet af ældste. Det er jeg rigtig glad for. Det har så mange fine detaljer og ikke mindst dejlige farver. Det måler 100 x 100 cm. Vi skal bare lige have købt en ramme, for det ville være prikken over i'et.


Hele maleriet
Detalje
Detalje


Ældste er også gået på instagram. Hendes profil hedder: photobymoeller .Hun har lagt mange fine ting ud :O) Det var også hendes skyld, at jeg var utro :O)

Det sidste jeg vil fortælle, er at jeg har lavet nye maskemarkører til hækletøjet. De er lavet på en fransk ørebøjle :O)De bliver lagt ind på min blogbix senere i dag.

Nu vil jeg nyde det fine vejr, og måske også være lidt kreativ. Rigtig god kristihimmelfartsdag.
12 kommentarer:

 1. Du er ikke ene om at elske kommentarer!
  Jeg hører også til dem, der er blevet lidt blogutro, men bloggen er nu god at ha'.

  Fine ting du laver og maleriet er da helt fantastisk. Kan det overhovedet lade sig gøre at finde en ramme i den størrelse??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja blog og kommentarer hører sammen :O)
   Ja man kan godt få en ramme og endda til en rimelig pris.

   Slet
 2. Du Får lige et lille pip; jeg læser med via Feedly og det er sånemt bare at bladre videre... Men man kan nemt besøge websitet og lægge en kommentar - dog er der såmeget bøvl med "kommenter som", jeg ryger tit af fordi jeg prøver via mit typepad ID. Og så opgiver jeg...
  Jeg er vild med din datters billeder ( og nuser babybilleder!!).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Linda :0)
   Det var også lidt sådan, jeg forestillede mig det. For kommentarer på iPad og iPhone er så besværlige, at man næsten opgiver. Men bare det at man ved at der er læsere med der ude endnu, hjælper også på det. Ja hun er en skrapsak min datter. Er også meget stolt af hende :0)

   Slet
 3. Ja jeg har det på samme måde som du beskriver. Instagram er ikke længere væk end mobilen, kort og hurtigt. Bloggen vil jeg også nødig opgive, men med kun ret få kommentarer falder lysten. Jeg ser endnu an et stykke tid og tager så stilling til om bloggen bliver lukket og slukket eller ej.
  Hvad Zentangle angår, da er jeg også begyndt lidt på det - meget underholdende

  SvarSlet
 4. Jeg føler det samme som dig m.h.t. blog. Tror det er andre medier, i-Pad, mobil mm som tager over. Det er ærgeligt for os som holder af vores blog. Jeg holder ved lidt endnu.

  SvarSlet
 5. Jeg er også en slyngel...., - bloggen bliver forsømt og kommentarer fra mig bliver lidt mere sjældne. Der er så mange muligheder, og så lidt tid.
  Vi ses jo nok på instagram, så ;)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)