søndag den 4. november 2012

Genbrug og snik snak

Jeg har set fyrfadslamper af dåser mange forskellige steder her i blogland men også ude i den virkelige verden. Vi (yngste og jeg) har været en tur over grænsen. Og som altid fylder vi her bagefter huset med aluminiumsdåserSå nu er der da rig mulighed for at prøve det af.

Der findes masser af vejledninger rundt om på nettet. Min har jeg fundet HER
Om jeg vil fylde huset med de små stager, tvivler jeg på, selv om jeg synes, at de er rigtig fine på deres egen måde :O). Men jeg kan godt lide idéen om at genbruge vores skrald. 
Jeg er også blevet færdig med mine strømper. Dem skal jeg nok blive glad for. Der skal købes et ngl garn mere, så er der til et par mere. Opskriften uden snoning kommer HER fra

God søndag.

8 kommentarer:

 1. Jeg har også for noen få dager siden laget slike lysfat, men jeg har ikke fått blogget dem enda.
  Jeg er veldig glad i slik gjenbruk :o)

  SvarSlet
 2. Hej Randi :)

  Det er altid så hyggeligt og læse med her os dig, der sker ofte noget nyt :) Selv om jeg ikke lige er fan af de lysestager, har også set dem mange stedet og også i virkeligheden. Dermed ikke sagt at de arbejde ikke er flot - det er bare ikke lige min stil, selv om jeg godt kan li' ideen om at genbruge ting.
  Sokkerne ser til gengæld virkeligt skønne ud, dem gad jeg godt eje - jeg HADER bare og strikke strømper...

  Håber du har haft en god Weekend :) Kig forbi min blog: www.bilgaardkreative.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha jeg har det på samme måde med stagerne. Det er også derfor, jeg nok ikke vil fylde mit hus med dem :O) Men jeg skulle selv lige prøve at lave dem.

   Slet
 3. Hej Randi
  S...smart med de små stager ....
  Og lækre sokker .... Den snoning gør dem rigtig fine
  Knus

  SvarSlet
 4. :-) jeg har det lidt på samme måde med de stager. De er da meget sjove og lave og tanken om genbrug er også charmerende, meeeen så det vist sagt. For det kønne går hurtigt af. Men som engangs stager til en fest kunne de da være meget sjove.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne være en god idé.
   Eller som et engangs-askebæger :O)

   Slet
 5. Jeg har også godt kigget på de stager længe og haft lyst, men har ikke prøvet endnu. Måske jeg skulle kaste mig ud i det.

  Fine sokker du også har fået lavet.

  Knus

  SvarSlet
 6. De er rigtig fine dine stager og som dig selv og andre skriver, er ideen fin i mindre mængder. Her henter vi danskvand over grænsen og drikker rigtig mange af dem, så vi ville hurtig kunne fylde en festsal med fyrfadsstager ;)

  Sokkerne ser lige så varme ud som jeg er sikker på at de er :)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)