lørdag den 10. december 2011

Jeg har leget med sukker i dag....

Allerførst vil jeg sige tusind tak for alle jeres hilsner, da ældste havde fødselsdag i torsdags. Vi havde en rigtig hyggelig dag også selvom hun også var på arbejde :O)I går blev jeg helt færdig med julegaverne sammen med yngste. Dejlig følelse:O) Jeg kom også til at købe en lille "julegave" til mig selv.
Den skulle prøves i dag. Jeg ville prøve at lave pynt til konfekten, vi skal lave næste weekend. Det gik ikke helt som ventet, da det ikke var pastoriseret æggehvide jeg havde i køleskabet men et helt æg. ØV men prøves skulle det, så hviden blev erstattet med lidt mælk istedet. Nogle af de turkisfarvede flød lidt ud, men ellers blev de OK. Så nu skal de så bare tørrer, inden de skal bruges.


God lørdag aften.

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud.
  Her i huset har vi stadig kun vores sæt købt i Ikea, og jeg tror ikke helt det er det samme som et ordentligt sæt. Så meget som vi bruger vores, bliver datteren og jeg også snart nødt til at eje et godt sæt *;o)
  Vi elsker at pynte kager, er godt nok kun nået til icingen, men nu bliver jeg da godt nok inspireret til at komme i gang med sukker-pynt også :o)

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 2. Ser fantastisk ud, er ikke i tvivl om at konfekten bliver rigtig fin og indbydende med den pynt.

  SvarSlet
 3. Fine sukkerdimser...måske man skulle skrive sådan en fætter på sin ønskeseddel...God søndag til dig!

  SvarSlet
 4. Fine sukkerblomster. Jeg har sættet, men har endnu tilgode at kaste mig ud i det. Måske man skulle ......

  Kh. Lis

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)