lørdag den 13. marts 2010

ABC-legen fortsætter her.....!

Jeg er blevet tagget af Bettina til denne ABC - leg. Tænker så det knager, men det er vel bare at tage tyren ved hornene.

A: A som i august. Jeg holder meget af denne måned. I den måned har jeg også fødselsdag.

B: B som i bandeord. Er slem til at bande. Der kommer en hel ed, når jeg slår mig eller hvis ting driller.

C: C som i cykeltur. Glæder mig til rigtig forår, så min gamle cykel kan komme ud og blive luftet. C er også min datter Camilla

D: D som i dekoratør. Det er mit arbejde, men d er også lig med drømme. Drømme om kortere arbejdstid, rejser, ferier osv.

E: E som i eftertænksomhed.

F: F som i Faaborg som er min fødeby. F er også det bogstav vi (min far, min søster og jeg) rimede på i min barndom. Fiskehandler Frandsen fiskede friske fisk og fede fruer............. Sådan kunne det lyde. F er også som Freltofte og fyn, hvor jeg bor med min familie (endnu et F)

G: G som i genert. Jeg er uhyggeligt genert. Med alderen er jeg blevet bedre til at skjule det. G står også for et godt grin. Er der noget bedre?

H: H står for hus, hund og husbonden Hans Erik, men også mit mellemnavn Hedegaard. Eller hvad med hyldeblomster? Elsker både duften og saften.

I: I som i IS. Elsker is. I er også ironi som også er en del af mig.

J: J som i jordbær og jul . J er også min søn Jens.

K: K som i kræsen. Helt ærligt, så er der meget, der bare ikke smager godt inde i min mund. K er også lig med kreative sysler, og klaver lærte jeg at spille som lille.

L: L som i landsby. Det er kun en lille landsby jeg bor i, men vi har en meget aktiv landsbyforening som arrangere alt muligt for alle aldre. L er også LØVE, som jeg er med stort L. Men er også en løve, der har lært at leve i flok, da min mor og søster også er løver. Vi har fødselsdag alle tre inden for 5 dage.

M: M som i MOR. Jeg er mor med alt hvad der tilhører. Stolthed, angst, latter og GLÆDE osv. M er også musik. Ingen dag uden musik.

N: N som i nullermændene der tit løber rundt på vores gulv. Hellere lidt nullermænd i krogene end et rent helvede. N er også noder, som jeg lærte som barn. Egentlig holder jeg også bare af noden og dens facon.

O: O som i overaskelser. Elsker de gode af slagsen.

P: P som i (Fru)Pigalop. Hende elsker jeg og kan identifiserer mig med hende. Måske er der en lighed :O). P er også Peter Plys, som jeg bare er fan af, og mit navn Post.

Q: Q som i quiz som jeg holder meget af. Er nok et stort legebarn.

R: R som i Randi. Min morfar kunne ikke lide navnet. Så kunne jeg lige så godt hedde erantis, sagde han :O).

S: S som i smil det har jeg nok let ved, men s er også savn. Jeg savner min far. Han døde pludselig for 1½ år siden kun 69 år gammel. Tænker på ham hver dag.

T: T som i temperament hvilket jeg har meget af. T er også the, som jeg drikker med velbehag. Eller for Tilde min elskede golden.

U: U som i uretfærdighed. Er der noget der få mig op i det røde felt, så er det det.

V: V som vesterhavet hvor vi tit holder ferie. Holder af dette store "hav" på alle årstider. V er også vrøvl og vers, som vi er gode til her i familien.

X: X som i X-faktor der skal ses hver fredag. X er også xylofon, som vi spillede på til musik.

Y: Y som i 10.Y. Det var det sidste år i folkeskolen, vi fik den betegnelse. Y er også ynde, som jeg ikke kan prale af. Jeg er nok mere en hund i et spil kegler.

Z: Z som i zink. Det materiale kan jeg lide til mine vandkander og urtepotteskjulerne udenfor.

Æ: Æ som i æbler som jeg spiser mindst et af hver dag. Eller en stor tyk æggekage med flæsk og purløg.

Ø: Ø som i ønsker. Dem jeg har mange af. Jeg ønsker inderligt, at det må gå mine børn godt. Ønsker også meget, at der en dag er en medicin, der kan hjælpe min mand bedre mod hans psykiske sygdom.

Å: Å som i årstiderne som jeg holder af alle sammen. Hver tid har sin charme. Men der er nu ikke noget, som når naturen igen vågner op, og det er forår.

Hold da op jeg klarede det. Det er utroligt hvad sådanne nogle bogstaver kan sætte igang af tanker.

Jeg vil give stafetten videre til Kirsten og Lone og håber, at I vil lege med.


1 kommentar:

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)