søndag den 12. maj 2013

Ren forkælelse.... :O)

Ja det er jo mors dag i dag. Mine voksne poder gav mig nogle fine gaver, som jeg blev rigtig glad for. Selv om det lidt er noget pjat med en morsdag, synes jeg alligevel at det er dejligt med gaver :O) På det område bliver jeg nok aldrig rigtig voksen.


Jeg blev forkælet med et nyt fint tørklæde og et gavekort til en luksusbrunch for 2. Glæder mig allerede til at tage begge dele i "brug" :O) Er du blevet forkælet i dag???


Mere forkælelse.... I fredags da jeg kom hjem fra arbejde, lå der en fin konvolut med et endnu finere indhold. Små fine manilamærker. Så fine at jeg næsten ikke nænner at skrive på dem :O) De er fra hende her. Tusind tak Gitte :O)

God søndag aften.5 kommentarer:

 1. Ingen bliver vel for gammel til at mærke suset af kærlighed og værdsættelse og da slet ikke når det er fra ens børn ? søde tanker (jeg blev forkælet med et londonkit fra datteren)

  SvarSlet
 2. Ja, det er dejligt.
  Jeg syntes osse det er noget pjat, måske fordi jeg selv havde en mor der "krævede" at vi husked det
  Men da mine piger blev store begyndte de selv at gi mig, fordi de syntes jeg havde fortjent det og det er da kærlighed.
  Jeg fik lækre cremer af den store - den mindste er i London og Dublin på ferie for tiden.

  SvarSlet
 3. Jeg forventer aldrig noget på mor´s dag, jeg går heller ikke op i det - Men blev da bare så glad da jeg uventet fik den smukkeste kæmpe buket i dag :D

  SvarSlet
 4. Du fortjente da gaver mor :-) er glad for at du blev glad for tørklædet :) glæder mig til om jeg også får en gave af "Sofia" næste år hvis manden husker det hihi

  SvarSlet
 5. Sikke fine gaver!
  Jeg har altid bedt om en tegning til køleskabet i morsdags gave :)
  Nu er det blevet til en lille ting, men jeg savner nu tegningerne og glæder mig til mine børnebørn kommer i gang ;)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)