fredag den 4. juni 2010

Nyt lille projekt

Ind i mellem ting der skulle ordnes til min yngstes 20 års fødselsdag i morgen, har jeg kastet mig over et projekt, som længe har ridt mig som en mare. Jeg skal sy en tunika i sart aqua farvet bomulds voile. Jeg vil have, at bærestykket skal være hæklet. Og det er det, jeg har kastet mig over. Endtil nu går det rimeligt. Jeg er godt nok ikke nået så langt endnu :o)Her er lidt af det, jeg har nået. Jeg håber, at det ender med at blive godt.


Jeg har lige en opdatering om Tilde, min hund. Det var ikke uden grund, at hun havde det dårligt. De skulle jo akut fjerne hendes livmoder, da hun begyndte at bløde igen. Normalt vejer sådan én 50 gr. Hendes vejede næsten 1 kilo. Hvis vi ikke var kommet med hende sidste torsdag, ville hun død for os sidste weekend, så det var på høje tide.
I dag har hun fået taget stingene, og hun er næsten helt sig selv igen. Dejligt. Hun mangler bare en masse hår på maven og forbenene.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at høre, at hundebarnet (ja, det hedder det hos os :-)) er ved at være rask, og at I nåede det.

  Det ser spændende ud dit projekt og indtil videre ret fint! Smuk farve.

  SvarSlet
 2. Tak for roserne på bloggen.

  Er også frygtelig ked af ikke at kunne deltage fysisk på dagen, men tro mig, jeg deltager i tankerne og med hjertet fyldt af kærlighed til min bror og svigerinde.

  Dejligt at Tilde er ved at være rask igen. Hårene vokser heldigvis ud igen.

  Dit projekt ser rigtig godt ud.

  God weekend.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 3. Hej søde Randi.
  Godt at høre hun er i bedring.
  Jeg følger spændt dit bærestykke. Især når du skal til at hækle det sammen og i facon :-)
  Kh Kirsten

  SvarSlet
 4. Hej Randi.

  Godt i nåede dyrlæge i god tid og hunden har det godt. Det med bar mave er slet ikke så tosset her i denne varme, nu er sommeren jo kommet.

  Det er nogle flotte hæklerier du er i gang med, spændende projekt, håber du viser det færdige resultat. Flot farve forøvrigt ;o)

  Det med at starte når det næsten skulle have været færdig kender jeg alt for godt. Vi er åbenbart nogen stykker der arbejder bedst under pres ha ha ... jeg kunne nu godt ønske mig jeg var i bedre tid når jeg sidder i sidste sekund og bare SKAL være færdig ... men lærer man noget af det NEJ .. men pyt, vi når det altid alligevel ;o)

  Go hækle/sy weekend. Kh Helle

  SvarSlet
 5. Hej Randi

  Håber du har haft en rigtigt god weekend. Vejr har jo varet supergodt!
  Neeej, hvor du laver mange dejlige projekter...man blir sgu helt inspireret :o)Jeg önsker bare at jeg hade lidt mer tid til alle mine projekter.
  Tusen tak for din fine kommentar, du er bare för söd.

  Kaerlig hilsen
  Ulrika

  SvarSlet
 6. Kom lige forbi :)
  Må da sige sikke en masse fine ting du har gang i :)

  Dejligt at læse det gik godt med jeres hund. Det er forfærdeligt at miste sine kæledyr, har selv lige mistet min kanin..
  God krealyst fremover.
  KH Micha

  SvarSlet
 7. Er lige vidt ligefrem...Er det et stof og stil mønster du er igang med ? Har nemlig fået min mor og en kollega til at hækle noget lignende fra stof of stil og resultatet er lidt la la. Så jeg glæder mig til at se dit resultat.

  SvarSlet
 8. Kreativekreationer: Det er kun blomsten der er fra et stof og stil mønster. Resten bliver jeg nød til at improvisere, da det skal passe til en tunika jeg skal lave. :o)

  SvarSlet

Jeg vil blive rigtig glad for en lille kommentar i ny og næ:0)